Vincent van der Wolf heeft door heel Europa ervaring opgedaan in het bakken van brood. Hij heeft zich gespecialiseerd in werken met desemculturen. In de 1e workshop die de Vincents samen geven wordt uitgelegd hoe u zelf een desemcultuur kunt kweken en onderhouden, hoe u daar een heerlijk brood van kunt bakken en wat er in de molen gebeurd om van graan meel te maken. In de vervolgworkshop wordt verder ingegaan op de verschillende graansoorten en hun karakteristieken bij het groeien, het malen en het bakken. En in de laatste workshop wordt uitgelegd hoe u met diverse soorten vulling uw brood kunt verrijken van smaak en hoe u een Napolitaanse pizza kunt maken van uw desembrooddeeg.

We nemen echt de tijd voor de workshop en beginnen daarom om 5 uur ’s middags. Er wordt koffie, thee en een maaltijdsoep geserveerd en natuurlijk kun je van de gebakken resultaten e.e.a. mee naar huis nemen.  De workshop is van 17.00 uur tot 22.00 uur en kost € 60,00 per persoon.
Er zijn max. 8 plaatsen per workshop, graag opgeven via onze webwinkel: http://winkel.maalderij-degoudenengel.nl/Category/Nederlands/94-workshops.aspx

Datums voor de workshops kunt u vinden in de webwinkel!

Nieuw is de workshop Pizza Suolo bakken en tijdens de workshop genieten van een zelf opgemaakte pizza samen met een biologisch wijntje of biertje… zie ook in de webwinkel voor meer informatie of kijken op de website van Vincent van der Wolf: https://cucinadellupo.wordpress.com/open-workshops/

Vincent van der Wolf en Vincent Kraan leren u alles over graan en brood bakken