Ingredienten: tarwebloem* [gluten], rietsuiker*, havermeel* [gluten], zout, vanille*.

* van biologische oorsprong.

 

Recept voor Appeltaart

Doe de mix in een kom. Snij 225 g harde boter fijn in de mix en maak kruimels van het deeg.

Neem 2/3 uit de kom, strooi dit in een ingevette bakvorm en druk dit plat op de bodem en de zijkant.

Schil zes appels en snij ze in kleine stukjes.

Voeg er geweekte rozijnen aan toe en event. 1 eetlepel kaneel.

De appels over de bodem verdelen.

Voeg 1 eetlepel suiker en event. noten toe aan de overgebleven kruimels.

Roer dit goed door elkaar en verdeel de kruimels over de appels.

Afbakken in 35 à 40 minuten op 175°C. Eet smakelijk!

 

Recept voor Boterkoek

Smelt 300 g roomboter.Kluts één ei los in een kommetje.

Roer de mix en helft geklutst ei door de gesmolten boter.

Doe het deeg in een ingevette bakvorm en strijk het glad.

Maak in de bovenkant streepjes met een vork.

Strijk de bovenkant in met het overgebleven geklutste ei.

Afbakken in 15 tot 20 minuten op 175 °C. Eet smakelijk!